Anamaria Prodan în scandal cu Claudiu Niculescu: Degeaba are 20 de ani în fotbal. Folosește termeni golănești!


Anamaria Prodan i-a replicat dur lui Claudiu Niculescu, după ce acesta a luat-o la mișto spunând ”aici sîntem la fotbal, nu la Tezaur Folcloric”.

Îmi pare rău de Claudiu Niculescu. Degeaba are 20 de ani în fotbal, se vede că nu i-a rămas nimic în cap. Îi urez să apuce 100 de ani în fotbal, dar nu criticînd în termeni golăneşti conducerea clubului care l-a angajat. Orice conducător poate să-şi critice echipa. Antrenorul nu are cum să judece conducătorul. Rufele se spală în familie, tocmai de accea nu am spus mai multe. Am criticat echipa pentru că acesta e adevărul. Au fost jalnici. Din păcate, a văzut o ţară întreagă ceea ce am văzut şi eu”, a replicat Anamaria prodan, citată de gsp.ro.

 

Anamaria Prodan i-a replicat dur lui Claudiu Niculescu, după ce acesta a luat-o la mișto spunând ”aici sîntem la fotbal, nu la Tezaur Folcloric”.

 

Eu nu pot să mă supăr pe Niculescu deoarece nu este antrenorul principal al echipei chiar dacă are aceste aspiraţii. Nu poţi să antrenezi sau să faci comentarii cînd nu ai licenţă Pro. Poţi, în schimb, să ajuţi antrenorul principal, să pui copete, dacă la asta te pricepi. Este frumos să-ţi doreşti să conduci o firmă uriaşă, dar dacă nu ai studii, nu ai cum să o faci”, a mai afirmat Anamaria Prodan.

 

Toată tensiunea a erupt după ce U Cluj a fost umilită vineri, 20 iulie, de Pandurii Târgu Jiu, în deschiderea sezonului, meci terminat cu scorul 6-2.

 

Pandurii - U Cluj 6-2! REZUMAT VIDEO Rușine de nedescris pentru ”studenți” în debutul campionatului

Comentarii Facebook