Anamaria Prodan atacată pe Facebook: ”Să se ducă pe centură la Băneasa ca să facă bani de U Cluj”

 

 

Anamaria Prodan a fost atacată violent pe Facebook de impresarul Dumitru Tudor, unul dintre cei mai mari contestatari ai managerului U Cluj.

 

Ce vă spuneam acum ceva vreme?! Pe unde trece curva de Prodanca nu mai creşte nici iarba. Dacă ea a fost în stare să mă fure pe mine de bani, vă daţi seama cît de periculoasă şi perversă poate să fie.

 

Dacă ea a putut să declare că tot oraşul Cluj, unde toţi sunt chiori şi orbi, doar ea deşteaptă, vă daţi seama cât tupeu are această târfă! A început să certe personalităţile oraşului că nu îi dă ei bani să conducă ea echipa. Păi, eu îi fac o propunere: ca să facă rost de bani şi să cumpere echipa pe banii ei, să se ducă pe centură la Băneasa şi într-un an de zile face bani mulţi că e meseriaşă!

 

Eu le doresc celor de la Cluj, să îşi recupereze cât mai repede echipa din acest scandal, pentru că U Cluj, este o echipă veche a fotbalului românesc şi foarte iubită!”, a scris Dumitru Tudor pe contul său de Facebook.

 

Anamaria Prodan, terfelită pe Facebook după conflictul cu Niculescu: Facea sex pentru un trening!

 

 

Anamaria Prodan este în concediu acum, dar suporterii o contestă intens, iar jurnalistul Liviu Alexa adună semnături pentru a o declara persona non-grata în Cluj-Napoca.

 

Suporterii Universităţii au protestat fără INJURII și au făcut Clujul să răsune! FOTO și VIDEO

Comentarii Facebook