Alina Dumitru va primi titlul de Cetăţean de Onoare al Clujului

 

Judoka Alina Dumitru, medaliată cu argint la categoria 48 de kilograme, la Jocurile Olimpice de la Londra, va fi primi titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului Cluj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, s-a arătat încântat şi mândru, motiv pentru care Alina Dumitru va fi cetăţean de onoare al Clujului: "Sunt mândru că un sportiv clujean confirmă talentul nativ al românilor la judo, care, dublat de multă muncă şi conştiinciozitate, duce la asemenea rezultate excepţionale. Noi, toţi clujenii, suntem mândri de faptul că este unul din ambasadorii cei mai de seamă ai judeţului şi ai României. În semn de recunoştinţă, o voi propune pe Alina Dumitru pentru a-i fi conferit titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului Cluj", potrivit Mediafax.

Alina Dumitru s-a calificat sâmbătă în sferturile de finală ale categoriei 48 de kilograme, la Jocurile Olimpice de la Londra.

Alina Dumitru a anunţat anterior JO de la Londra că este ultima sa participare şi îşi va încheia cariera.

Din delegaţia României la judo mai fac parte Andreea Chiţu (cat. 52 kg), Corina Căprioriu (57 kg), Dan Fâşie (66 kg), Daniel Brata (100 kg) şi Vlăduţ Simionescu (plus 100 g).

 

Foto: RFI

Comentarii Facebook