Alexandru Păcurar, crescut de U Cluj, a renunțat la viața de playboy: Acum rup sala / Nu mi-aș dori să ia campionatul CFR!


Alexandru Păcurar, jucătorul crescut de U Cluj, dar care a evoluat la multe echipe, inclusiv Dinamo și Steaua București, a vorbit despre stilul de viață lăsat în urmă și ce face acum. Renimit pentru cuceririle amoroase avute, acum Alex s-a făcut băiat cuminte.

După ce am lăsat fotbalul, am prins microbul cu sala și sunt foarte atent la ceea ce mănânc. Evit mult prăjelile și carnea. Sincer, acum e un paradox, în perioada în care mă aflam în activitate nu eram fotbalist profesionist și fugeam de antrenamente. 

Le făceam mai mult din obligație. Acum petrec în jur de o oră și jumătate la sală și îmi place că am tonus atât fizic, cât și psihic. De 6 ori pe săptămână merg la sală, dar 2 sau 3 zile combin cu tenisul de câmp sau tenis cu piciorul”, a spus fostul fotbalist, pentru GSP

El a plecat de la U Cluj la Dinamo, în 2004, când avea 20-21 de ani. ”Saltul a fost unul destul de mare. Am ajuns din Liga a 2-a, de la U Cluj, după ce domnul Andone a insistat pentru mine. 

Presiunea era foarte mare, altceva față de ce-i acum, era campioana României. A fost o echipă fantastică și jumătate din titulari erau la echipa națională. Erau la echipă domnii Badea și Borcea, dar eu n-am avut mari tangențe cu dânșii. Totuși, simțeam prezența lor la club”, a mai precizat acesta. 

Despre campionat, Alexandru Păcurar a mărturisit că nu ar vrea să câștige CFR Cluj. ”Lupta se dă între CFR, Farul, şi Steaua (n.r. FCSB). Mi-aș dori ca Farul să iasă campioană, pentru că este echipa care oferă cel mai frumos și cel mai spectaculos fotbal. M-aș bucura și pentru domnul Hagi, ținând cont de treaba bună pe care o face acolo de câțiva ani atât cu Academia, cât și cu echipa mare. 

Nu mi-aș dori să ia campionatul CFR, dat fiind trecutul meu la U Cluj. CFR practică un joc plictisitor. Tactica folosită de Petrescu omoară rezultatul, dar nu-i contest calitățile de antrenor”, a menționat Păcurar. 

Mesajul lui pentru U Cluj este să evite retrogradarea. ”Mi-aș dori să o văd pe U Cluj în cupele europene, dar important pentru mine și toată suflarea clujeană este ca echipa să nu retrogradeze. La barajul cu Dinamo am ținut cu U. Am simțit că ei vor câștiga”, a declarat acesta, în cadrul interviului GSP

Alexandru Păcurar a felicitat galeria U Cluj, comparabilă cu cea a Rapidului, unde a jucat puțin din cauza unei accidentări. 

Fotbalistul s-a stabilit la Cluj, unde are câteva afaceri. Familia lui are și o pizzerie în satul Sânnicoară, comuna Apahida, unde a lansat și un produs special, pizza U Cluj.

Comentarii Facebook