Alex Chipciu, transfer de necrezut la U Cluj de la CFR Cluj: ”Mă simt entuziasmat, bucuros și îmi doresc să avem rezultate bune”


Alex Chipciu este al șaptelea jucător transferat la U Cluj, dar diferența este că vine de la marea rivala din Gruia. 

Nu mai vreau să mă gândesc la ceea ce a fost (n.red. la CFR Cluj). Nu mai contează și nu mai e interesant. Mă simt entuziasmat, bucuros și îmi doresc să avem rezultate bune.

Față de anul trecut cred că Liga 1 s-a mai întărit, adică am văzut echipe, cum e și cazul Universității, cu suporteri, cu tradiție și alte echipe care au investit foarte mulți bani. Cred că va fi un sezon mai puternic decât cel de anul trecut.

Cred că suporterii vor juca un rol important, cel puțin în meciurile de acasă. Știm cu toții ce atmosferă fac și faptul că sunt mulți, cel puțin la Cluj. Va fi un avantaj pentru echipa noastră și sperăm să profităm de acest lucru”, a spus jucătorul, pentru site-ul oficial al U Cluj.

Întrebat ce mesaj are pentru fanii U Cluj, acesta a spus că nu e genul care să ”transmită mesaje doar de dragul de a le transmite. Îmi doresc doar să avem rezultate bune, să oferim spectacol oamenilor care vor veni să ne susțină și să avem un sezon bun”.

Alex Chipciu are șase titluri de campion al României și un titlu în Belgia, alături de Anderlecht. Mijlocașul vine de la CFR, unde a jucat în sezonul trecut 29 de partide și a înscris de trei ori.


Comentarii Facebook