Sambata 26 Octombrie

Alex Chipciu aproape de EURO? Căpitanul Universității Cluj pe lista de rezervă a selecționerului României


Lotul preliminar al României pentru EURO 2024, anunțat pe 24 mai, cuprinde 28 de nume. Până vineri, 7 iunie, ora 21:59, naționalele participante la Campionatul European trebuie să anunțe loturile finale. Acestea pot cuprinde până la 26 de nume, dar nu mai puțin de 23.

Cel puțin 2 dintre jucătorii de pe lista preliminară nu vor face deplasarea în Germania. Edi Iordănescu este nevoit să reducă lista la 26, iar problemele medicale cu care se confruntă unii dintre „tricolori” l-ar putea forța să includă în avionul către Germania și nume care nu au prins lista preliminară.

Căpitanul Universității Cluj, pe lista de rezervă a selecționerului României

GSP.ro a aflat 4 nume de pe lista de rezervă a lui Edi Iordănescu.

4 dintre cei care ar putea prinde în extremis lotul de EURO: Alexandru Chipciu (jucător de bandă, Universitatea Cluj), Alexandru Crețu (mijlocaș defensiv, Universitatea Craiova), Andrei Artean (mijlocaș defensiv, Cipru - Apollon Limasson) și Louis Munteanu (atacant, Fiorentina). Așadar, doi mijlocași centrali (Crețu & Artean), un fotbalist de bandă, polivalent (Chipciu), și un atacant central, Munteanu.

Edi Iordănescu a transmis că va anunța lotul final vineri seara, chiar înainte de termenul-limită, stabilit de UEFA a fi cu o săptămână înainte de primul meci de la turneul final.

Comentarii Facebook