Alergătorul la bustul gol nu a renunțat la sport! El promovează mișcarea chiar și la -20 de grade Celsius - FOTO


Paul Năoian, care surprinde pe toată lumea cu turele lui de alergare la bustul gol, chiar și la -20 de grade Celsius, spune că promovează sportul și îi încurajează pe toți să iasă în natură indiferent de ce indică termometrul. 

În 2020, Paul a alergat pentru o cauză nobilă, iar în 2021 a reluat alergările la bustul gol, prin zăpadă și ger. 

Promovez mișcare în aer liber/natură pe timp de iarnă. Știm cu toți că în perioada iernii se face mai puțină mișcare decât vara când este foarte cald. Nu trebuie ca iarna să fie inamicul nostru, bucurați-vă de zăpadă și lăsați sistemul imunitar să funcționeze.

Ieșiți afară respirați aerul rece și conectați-vă cu natura. Multă lume mă consideră nebun, dar am alergat sute de km doar în pantaloni scurți și nu am fost niciodată bolnav. De fapt sunt mai puternic și am multă energie.

Dacă nu puteți alerga mulți km, mergeți la o plimbare, eliberați-vă mintea și a doua zi veți avea mai multă energie și dornici pentru o nouă zi de muncă.

În interiorul nostru avem o inimă de vikingi: ”Luptăm, progresăm și ne depășim limitele”, a transmis Paul Năoian.

Acesta a urmat recent pe Vârful Pietrosul, unde s-a fotografiat la bustul gol. ”Este pentru a doua oară când urc pe Vârful Pietrosul Rodnei prima oară nu am ajuns până în vârf dar de data aceasta am reușit, am mers până la capăt! Traseu dificil cu vizibilitate redusă, zăpadă mare și rafale de vânt puternic.

Spre surprinderea mea a fost mai dificil de urcat decât Vârful Moldoveanu.

Am pornit împreună cu Alex Paul Capitanu de la Mănăstirea Borșa Pietroasa dus-întors traseul a durat 7h și 40 minute. De data aceasta m-am hotărât să nu iau niciun bagaj și în mână să am doar pioletul.

Pe toată durata traseului am mâncat doar 7 geluri izotonice și puțină zăpadă.

Am avut momente când am zis: “Nici de data aceasta nu voi reuși să ajung pe vârf din cauza vizibilității reduse, rafalele de vânt sunt prea puternice, zăpada este până la brâu, obrajii nu îi mai simt, barba este înghețată și buzele amorțite.”

Când am ajuns în vârf am fost fericit, am uitat de toate problemele pe care le-am întâmpinat și i-am spus lui Alex că eu vreau să păstrez tradiția și să fac o foto la bustul gol”, a scris Paul.

137371750_819495035295453_3581178718209511956_n.jpg

Comentarii Facebook