Miercuri 15 Iulie

Adrenalină şi aventură la Runsilvania Wild Race, ȋn zona cascadei Vălul Miresei


Clubul Sportiv Lynx Cluj-Napoca şi Clubul Ecologic Transilvania vor oganiza ȋn data de 18 august prima ediţie a cursei Runsilvania Wild Race ȋn zona cascadei Răchițele din Apuseni.

Runsilvania este o competiţie de alergare montană pe trasee special amenajate pentru a cuprinde pante abrupte, pasaje de căţărare uşoară, traversări pe poduri improvizate şi multe alte obstacole.

Concursul va fi ȋmpărţit ȋn doua secţiuni, profesionişti şi amatori, pentru a le oferi şi celor dornici de senzaţii tari ocazia de a participa la aceste activităţi inedite. Condiţiile pentru participanţii ambelor secţiuni sunt: vârsta minima de 16 ani şi să fie apti din punct de vedere medical pentru astfel de efort fizic.

Cu prilejul acestei competiţii vor mai avea loc si alte activităţi culturale, cum ar fi recitale de muzică folk, traversări cu tiroliana, poligon de paintball, poligon de airsoft, dar şi un circuit al grotelor, amenajat de către membrii Asociaţiei Salvamont Salvaspeo Vlădeasa.

Pentru informaţii şi formulare de ȋnscriere puteţi accesa site-ul oficial www.runsilvania.ro sau pagina de Facebook http://www.facebook.com/runsilvania.wildrace.

Comentarii Facebook