Adi Mutu va avea meciul de retragere la Sports Festival, alături de Rădoi, Pirlo și Totti


Adrian Mutu a anunțat la Cluj că meciul lui de retragere din activitate va avea loc în 13 iunie 2020, la a treia ediție a Sports Festival.

Mutu a spus că la meci vor participa prietenii lui, alături de care a jucat în națională și la echipele internaționale. Până acum au confirmat 100% venirea campionii mondiali italieni Andreea Pirlo și Francesco Totti, dar si selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi.

Biletele pentru acest meci se pun de azi în vânzare și costă 25 lei, peluză, 50 la tribuna a doua, 120 și 150 lei la tribuna întâi.

Adrian Mutu a confirmat că a primit mai multe propuneri pentru a organiza un meci de retragere, dar că numai Sports Festival l-a coonvins. Acesta a mai spus că a discutat și cu Ibrahimovic, pentru a veni la Cluj, dar că acesta este încă în activitate și că nu poate fi încă sigur de venire. 

Despre Sports Festival, acesta a spus că ”e un eveniment ce ar trebui să fie tot mai des în toate orașele țării, pentru a promova sportul. Nici nu e vorba că e la Cluj, Timisoara, Bucuresti, Pitesti, nu conteaza, ci ca să fie in România. Contează sa fie un meci demonstrativ cu jucători mari, sa vadă copiii cum sunt jucătorii mari, chiar dacă unii nu mai joacă in prezent, fotbal stiu".

20191008_113824.jpg

Mirel Alexa, directorul Sports Festival, a declarat că festivalul l-a ”convins pe Adrian Mutu, prin seriozitate. Ne-a venit natural să îi propunem, după ce Hagi a acceptat anii trecuți și Adi Mutu a acceptat după niște discutii. Eu cred că va fi un supereveniment”.

Comentarii Facebook