Acuzații între suporterii CFR Cluj și U Cluj: I-au tăiat hainele și a fost amenințat că va fi torturat într-o pădure din Mănăștur


Un ultras din galeria U Cluj este acuzat de suporterii din Peluza Vișinie CFR Cluj că a atacat cu un cuțit un tânăr de 19 ani, după meciul CFR Cluj - Pyunik Erevan.

Seara trecută, după meciul CFR-ului împotriva celor de la Pyunik Erevan, un copil de 19 ani din galeria noastra a fost victima acestuia si a găștii cu care se identifică. L-a oprit, a scos cuțitul la el, i-a taiat blugii, l-a amenințat cu moartea, a fost amenințat ca va fi torturat într-o pădure din Manastur, a fost lovit cu pumnii in testicule, iar cireasa de pe tort a fost faptul că tatăl lui a fost amenințat ca trebuie sa fie fericit ca nu și-a găsit fiul cu “mațele în brate”. 

În CV-ul acestuia se mai regasesc incidente chiar și pe stadioane, nu doar in afara acestora, de exemplu la barajul din 2019, Ciurarul a pătruns pe terenul de joc provocand incidentele care au dus la lovirea unui jandarm cu scaunul in cap, iar acest an, tot el, în calitate de oficial al clubului plătit din banii primăriei a agresat mai multe jurnalisti dupa meciul Universitatii cu Unirea Slobozia”, scriu cei de la Peluza Vișinie.

Spiritele se încing de ambele părți, tensiunile revenind treptat la nivelul celor din anii trecuți, când ambele grupări evoluat în Liga 1. 

-----------------

UPDATE

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 20.50, un tânăr de 20 de ani a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 01.00, în timp ce se afla pe o stradă din cartierul Mănăștur, din municipiu, ar fi fost amenințat și agresat fizic de un grup de suporteri, format din 6 persoane.

În baza sesizării, polițiștii au demarat activități investigative sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe.

Comentarii Facebook