Joi 2 Februarie

Acuzații HALUCINANTE ale lui Adrian Marțian despre Mutu: ”A încercat să mă asasineze!”Războiul dintre omul de afaceri Adrian Marțian și Adrian Mutu continuă cu acuzații extrem de grave.

Cei doi se pare că nu-și mai pot salva prietenia, iar acum patronul UTA a declarat că ”Briliantul” a încercat chiar să îl asasineze.

"La inceputul lui 2013, am primit un telefon de la Mutu, care m-a rugat sa vin de urgenta in Corsica pentru ca vrea sa discutam ceva important. M-am urcat in avion si am plecat la Ajaccio, unde aveam sa traiesc un episod incredibil, pe care publicul trebuie sa-l afle pentru a intelege cine este cu adevarat Adrian Mutu si cu ce lucruri murdare se ocupa. A incercat sa ma asasineze! Si nu sunt singurul pe care l-a avut in vizor.

A dat un telefon, iar dupa cateva minute au intrat in incapere doi corsicani, aranjati cu pistoale. Ii chemase sa ma lichideze! Nu-i nicio gluma. Calculul lui Mutu a fost atunci asa: ori Martian semneaza, ori moare. Ulterior, chiar el mi-a povestit tot. Mi-a zis ca ma programase de multa vreme", a declarat Marțian pentru Gazeta Sporturilor, conform dolcesport.ro.

Comentarii Facebook