Acuzatii dupa Petrolul Ploiesti - U Cluj: Augustus Constantin ne-a dezavantajat, pentru ca noi l-am refuzat pe tatal sau


Tehnicianul echipei petrolul Ploiesti, Vivi Rachita, a criticat arbitrajul dupa meciul cu U Cluj, mai ales ca "sepcile rosii" au primit un penalty in finalul partidei.

Rachita a spus ca Augustus Constantin a vrut sa-l razbune pe tatal sau, care a fost refuzat in conducerea clubului dupa ce a iesit din inchisoare.

"Dezamagire mare, pentru ca nu am reusit sa conservam avantajul...1-0, 2-1...Din pacate, nu stiu de ce baietii astia s-au retras si nu inteleg de ce.

Acum cateva zile am fost la un curs CCA in care ne-au spus ca este penalty daca jucatorul joaca intentionat mingea cu mana. A fost o faza in careul lui U Cluj, am zis ca n-a fost intentie. Dupa aceea, a fost la noi si Augustus Constantin a dat penalty.

Va spun eu de ce ne-a arbitrat asa Augustus Constantin. Dupa ce tatal sau a iesit din inchisoare, a sunat si s-a propus intr-o functie de conducere la Petrolul, iar noi l-am refuzat. Noi nu suntem bagati in astfel de jocuri de culise. Din cauza asta am fost arbitrati asa, nu ni s-a acordat nici macar acel 5% pentru gazde", a declarat Vivi Rachita la DigiSport.

 

Petrolul - U Cluj 2-2! "Studentii" nu inving nici fara Badea

Comentarii Facebook