A început războiul Iordănescu - Becali. Ce a spus Gigi Becali despre fotbaliștii din Gruia?


FCSB și CFR Cluj, echipele aflate la egalitate de puncte în fruntea Ligii 1, se întâlnesc vineri, 19 martie, de la 20:30, în partida care poate influența decisiv ierarhia la finalul sezonului regular.

Într-o conferință de presă, Edi Iordănescu a făcut referire la criticile aduse de Gigi Becali la adresa lui Istvan Kovacs, arbitrul partidei tur, 2-0 pentru CFR, pentru un presupus penalty neacordat în startul jocului, la hențul lui Mario Camora.

Edi Iordănescu, ironie la adresa lui Gigi Becali, înaintea meciului direct

Antrenorul CFR-ului i-a transmis lui Gigi Becali că Istvan nu putea acorda penalty, pentru că anterior momentului în care Mario Camora a lovit balonul cu mâna, a existat un fault în atac. În cadrul aceluiași discurs, Edi Iordănescu l-a ironizat pe Gigi Becali, care nu ar fi văzut faultul pentru că „vorbea la telefon”, aluzie la imixtiunile patronului la FCSB.

Îl cunosc pe patronul FCSB foarte bine, îl respect foarte mult, sincer, a făcut lucruri bune în fotbal și nu numai, a investit mult în tineri români, a ajutat fotbalul, au fost cluburi care au profitat de acei bani. Îl respect pentru actele de caritate, vorbesc în cunoștință de cauză, știu multe cazuri în care s-a implicat.

Ce a făcut în ultima perioadă face parte din strategia dânsului. Nu e o întâmplare că după meciul în care am fost dezavantajați cu Voluntariul, a doua zi a ieșit și a făcut vâlvă și a adus aminte de un episod de acum patru luni, cu hențul lui Camora, dar în aceeași fază a fost un fault clar, dar probabil domnul Becali vorbea la telefon în acel moment și n-a văzut faultul.

Am văzut că are o listă cu arbitrii pe care nu-i dorește la meciurile echipei dânsului, aș vrea să văd dacă are și o listă cu arbitrii pe care îi dorește, ar fi mai simplu așa”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Gigi Becali, afirmația care l-a lăsat fără glas pe Iordănescu

La partida cu FCSB, CFR Cluj nu se va putea baza pe Cristi Bălgrădean, accidentat, Valentin Costache, Mario Rondon și Gabriel Debeliuh, infectați cu COVID-19. Întrebat despre absențele din tabăra ardelenilor, Becali a spus în urmă cu o săptămână că „a făcut Dumnezeu dreptate pentru hențul lui Camora”, afirmație despre care Edi Iordănescu spune că „l-a lăsat fără glas”.

M-a lăsat fără glas afirmația dânsului, eu le doresc sănătate celor de la FCSB. Mă voi asigura că băieții noștri știu despre această afirmație și sper că le vor răspunde pe teren”, a declarat acesta.


Comentarii Facebook