120 de lei - cel mai mic abonament la fitness din Cluj- Gimmy arde preturile, voi ardeti caloriile! Doar 50 de lei, daca mergi in week-end-uri (P)

"Noi ardem preturile, voi ardeti caloriile" este sloganul cu care Gimmy isi asteapta clientii in aceasta toamna. Reducerile de pret consistente aplicate la abonamente au facut ca accesul la cea mai buna sala de sport din Cluj-Napoca sa fie mai facil ca niciodata!

 

Pentru cei care doresc sa isi modeleze trupul participand la oricare dintre cele 25 de cursuri de aerobic, achizitionarea unui abonament se face acum cu doar 120 de lei pe luna, in loc de 170 lei cat era pana acum!

 

Tot 120 de lei costa si un abonament ce asigura acces nelimitat la sala de fitness si free weights, dotata cu aparatura de ultima ora marca Technogym!

 

Cursurile de kombat - muay thai, box, kickbox sau MMA - impreuna cu acelasi pachet de beneficii suplimentare costa de acum doar 120 de lei!

 

Superbeneficiile cu care v-ati obisnuit deja - 25 de minute de solar pe luna, acces gratuit pentru copil la Happy Park, apa plata La Fantana la discretie, o bautura calda la alegere - raman neatinse de scaderile operate la preturile abonamentelor!

 

Cei care pun si mai mare pret pe sanatatea lor si doresc atat cursuri de aerobic, cat si modelarea corpului la sala de fitness si free weights, vor gasi in abonamentul Superstar alegerea ideala, mai ales ca acum acesta costa doar 180 de lei, fata de 230!

 

Desigur, bonusurile sunt pe masura unui superstar: 35 de minute pentru bronzat, acces gratuit pentru copil la Happy Park, apa plata La Fantana la discretie, o bautura calda la alegere . 

 

Abonamentele la aerobic si la fitness au si variante cu acces exclusiv dimineata, intre orele 7 si 15, fiind excelenta alegere pentru cei activi, mai ales ca acum costa doar 80 de lei, pret pentru are beneficiile suplimentare raman neatinse!

 

Gimmy s-a gandit si la cei care stau mai rau cu timpul si care doresc sa vina la sala doar in week-end: abonamentul special cu acces doar la sfarsitul saptamanii, atat la aerobic cat si la sala de fitness, costa doar 50 de lei!  Se primesc si 10 minute de solar pe luna, acces gratuit pentru copil la Happy Park, apa plata La Fantana la discretie si o bautura calda la alegere!

 

Pentru a avea acces la toate facilitatile pe are clubul Gimmy le ofera, adica la oricare dintre cursurile de aerobic, la sala de fitness si free weights, dar si la sala de kombat, la care se adauga 100 de minute de bronzat, acces gratuit pentru copil la Happy Park, apa plata La Fantana la discretie si o bautura calda la alegere trebuie sa platiti acum doar 350 de lei si deveniti VIP!

 

Puteti consulta lista completa a abonamentelor la Gimmy accesand www.gimmy.ro/abonamente.php

Comentarii Facebook