"Printul" Cristea, asaltat de copii pentru autografe dupa meciul cu FC Brasov: Vreau la Nationala - VIDEO


Mijlocasul Adrian Cristea si-a castigat statutul de vedeta a echipei si la finalul meciului de la Alba Iulia, contra celor de la FC Barsov, a fost asaltat de copii pentru a da autografe.

Intrebat daca stie ca Florian Walter l-a recomandat la echipa Nationala, Cristea a raspuns ca este interesat de acest lucru mai ales ca la U Cluj se simte bine. "E un nou inceput pentru mine, o provocare, e altceva. Am venit cu placere cu entuziasm si sper sa fac jocuri din ce in ce mai bune", a spus Cristea.

Mijlocasul isi reproseaza ca nu a inscris la ocazia din minutul 30 cand a tras peste poarta.

"Sunt doua pierdute zic eu. Meritam sa castigam. Am avut ocazii si la 0-0 si puteam sa ne desprindem, dar a fost o neatentie, o greseala, un penalty si s-a intors meciul. Apoi au avut si eu ocazie sau doua.

Imi reprosez ca nu am inscris. Am avut o ocazie foarte mare, dar din pacate nu am inscris pentru ca am fi reusit sa castigam daca marcam atunci.

Mai sunt multe etape si eu unul nu imi fac mari probleme. La Vaslui, etapa viitoare, ne ducem sa luam punct sau puncte acolo. Tinand cont ca e un meci in deplasare cu o echipa foarte buna din fata clasamentului si un punct cred ca ar fi bun, dar vreau sa le luam pe toate trei
", a mai spus Adrian Cristea.

Vezi si...

U Cluj-FC Brasov 1-1! VEZI golurile VIDEO

Comentarii Facebook