Ziua Poliției sărbătorită la Cluj cu depuneri de jurământ, ridicări în grad și premierea unor clujeni curajoși - VIDEO


Ziua Poliției Române a fost sărbătorită la Cluj-Napoca, vineri, 22 martie, în Piața Unirii. Evenimentul a avut o ținută impecabilă și a adunat sute de persoane în zona statuii lui Matei Corvin.

A avut loc o ceremonie de avansare în gradul următor a polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și au depus jurământul militar elevii Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan”, Cluj-Napoca. 

De asemenea, comisarul șef Mircea Ion Rus, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, a premiat doi tineri care au intervenit în acest an pentru a prinde un infractor care a atacat o femeie. Comisarul Rus le-a mulțumit celor doi și i-a dat ca exemplu pentru relația pe care poliția o are cu cetățenii.

La eveniment au participat oficialități, mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, episcopul Florentin Crihălmeanu, suprefectul Clujului, Alin Danci, comisar-șef Apreutesei Victor – Wili, adjunct al inspectorului general al Poliției Române, șeful Poliției Locale Cluj-Napoca, Marcel Bonțidean, adjuncții IPJ Cluj și șeful Poliției Gherla, Radu Moșuțan.

20190322_111137.jpg

Comentarii Facebook