Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Iulius Mall Cluj cu un eveniment caritabil - FOTO

 

Ziua Internațională a Dansului este sărbătorită luni, 29 aprilie, de la ora 18.00,  la Iulius Mall Cluj prin evenimentul caritabil ”Dăruiește un zâmbet. Investește în copii!”, organizat în beneficiul Asociației Autism Transilvania (AAT). 

 

Inițiativa evenimentului le aparține Ligiei Andrei și Alexandrei Chifor, studente ale Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai”.

 

Membri ai cinci cluburi de dans locale vor oferi reprezentanții de vals vienez, rumba,samba, cha-cha,  quickstep, passo doble, salsa, rock&roll, twist, tango și dans modern. Nu vor lipsi nici gimnastica ritmică sau melodii interpretate de copii.  Vor evolua dansatori de la T Dance, Clubul de dans sportiv Quickstep, Diamond Dance Club, Crystal Top Dance și Clubul de dans sportiv Macarena.

 

Pe durata evenimentului vor fi amplasate urne pentru donații în beneficiul AAT, vor fi scoase la vânzare jucării de pluș cu însemnele asociației și se va organiza o tombolă cu premii.

 

Am inițiat acest proiect pornind de la o premisă altruistă. Gândul că putem realiza ceva frumos și bun în același timp ne-a motivat să împlinim un astfel de proiect. Am întâlnit oameni cu suflet frumos, care ne-au ajutat și ne-au încurajat să dezvoltăm această inițiativă”, a explicat Ligia Andrei.

 

Milena Prună, președintele Asociației Autism Transilvania, a afirmat că asemenea acțiuni au rolul de a sensibiliza publicul larg la dificultățile întâmpinate de persoanele care suferă de tulburări din spectrul autist și familiile acestora. ”Ne dorim ca oamenii să înțeleagă ce sunt și cum se manifestă tulburările din spectrul autist, dar și să-i accepte pe cei care suferă de această condiție și să le dea o șansă să se integreze în comunitate”, a declarat Milena Prună. 

 

Evenimentul din această seară va începe la ora 18.00, în holul de la intrarea în Iulius Mall.

 

Foto: Flashmob -ul din Piața Unirii, care a anunțat evenimentul de la Iulius Mall Cluj

Comentarii Facebook