ZILELE CLUJULUI 2014: VEZI spotul oficial al evenimentului - VIDEO

 

ZILELE CLUJULUI 2014. Ediția din acest a beneficiază de un spot în care vedetele sunt copiii.

 

Cei mici mimează o ședință de Consiliu Local, în care fiecare face lobby pentru un anumit eveniment de la Zilele Clujului. 

 

Cea de-a IV-a ediţie a Zilelor Municipiului Cluj-Napoca va avea loc în perioada 23-30 mai 2014, iar tema din acest an este multiculturalism. 

 

Ne dorim ca şi această ediţie să fie un prilej de sărbătoare pentru toţi cei care trăiesc aici, dar şi o ocazie pentru cei care ne traversează oraşul să-i descopere farmecul şi ineditul. Timp de o săptămână, oraşul va fi însufleţit de un maraton de activităţi din sfera culturală, sportivă, educaţională, economică şi istorică, care vor sublinia caracterul multicultural şi vor demonstra încă o dată faptul că municipiul Cluj-Napoca merită titlul de cel mai primitor oraş european”, a precizat primarul Emil Boc.

 

Pe lângă activităţile şi spectacolele tradiţionale din cadrul Zilelor Municipiului Cluj-Napoca vor avea loc şi evenimente noi. La fel ca şi în anii precedenţi, manifestările vor fi organizate în Piaţa Unirii, Piaţa Muzeului, străzile din centrul istoric – Mihail Kogălniceanu, Potaissa, Centrele de Cultură Urbană – Casino şi Turnul Croitorilor, Parcul Central „Simion Bărnuţiu”, Cinematograful Mărăşti sau zona din Mănăştur „La Terenuri”. 

 

Implicarea comunităţii,  atelierele interactive, promovarea artiştilor locali, dar şi consolidarea relaţiilor cu comunitatea internaţională din Cluj-Napoca sunt obiectivele principale ale acestei ediţii.

 

Zilele CLUJULUI 2014 - PROGRAM - Cine cântă în DESCHIDERE

Comentarii Facebook