Zeci de copii din Cluj au fost premiați cu biciclete, trotinete și tablete, cu prilejul Zilei Copilului


Un eveniment din cadrul unui proiect cu finanțare europeană a premiat 45 de copii beneficiari. Aceștia au fost premiați în funcție de participarea și implicarea în activitățile proiectului. 

Premiile au fost acordate prin intermediul PROTECT(ie), un proiect cu finanțare europeană cu scopul de prevenire a riscurilor prin servicii de specialitate oferite la timp elevilor, copiilor și tinerilor, aflaţi în risc de separare de familie în municipiul Cluj-Napoca. 45 de copii beneficiari din grupul țintă au fost premiați pentru participarea și implicarea în activitățile proiectului.

Copiii au primit premii în funcție de gradul de implicare și participare la activitățile proiectului, astfel că, premiul I a fost dedicat copiilor care au înregistrat o participare și frecvență foarte bună la activități, premiul II a fost acrodat pentru participare/frecvență bună și premiul III pentru participare satisfăcătoare la activități. 

Premiile au constat în:

Premiul I: biciclete și tablete

Premiul II: trotinete și tablete

Premiul III: tablete

Proiectul PROTECT(ie), Cod SMIS 130413, este implementat de Direcția de Asistență Socială și Medicală a Primăriei Cluj-Napoca - Centrul de Resurse pentru Părinți și Copii și finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.

Comentarii Facebook