Zeci de amenzi aplicate de polițiști la Gherla. Câți vitezomani au fost prinși


Poliţiştii clujeni au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză şi al depăşirilor neregulamentare.

La data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză şi al depăşirilor neregulamentare”, informează IPJ Cluj. 

Acţiunea s-a desfăşurat atât în municipiul Gherla, cât şi pe D.N. 1C – Centura Ocolitoare Gherla (VOG) şi pe raza localităţilor Fundătura şi Nima.

În cadrul activităţilor desfăşurate, pentru abaterile constatate au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, 17 dintre acestea pentru depăşirea regimului legal de viteză, 4 pentru depăşiri neregulamentare, 3 fiind aplicate pentru alte abateri de la legislaţia rutieră în vigoare. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată, 7 permise de conducere, 4 pentru depăşiri neregulamentare, iar 3 pentru depăşirea regimului legal de viteză.


Comentarii Facebook