Zboruri spre și dinspre Israel, suspendate. O aeronavă WizzAir pe ruta Cluj - Tel Aviv a fost întoarsă din drum în ultimul moment


WizzAir a anunțat anularea tuturor zborurilor de duminică spre și dinspre Tel Aviv ca urmare a conflictului izbucnit ieri în Țara Sfântă.

„Ca urmare a situaţiei din Israel, am anulat zborurile către şi dinspre Tel Aviv de duminică, 8 octombrie. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectaţi, prin e-mail sau SMS, şi le oferă opţiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum şi pentru cazare.Recomandăm pasagerilor care şi-au rezervat biletele prin agenţii de turism sau platforme online să apeleze la acestea pentru modificări ale rezervărilor. Continuăm să monitorizăm situaţia îndeaproape şi suntem în legătură cu autorităţile relevante. Wizz Air îşi cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranţa şi securitatea pasagerilor, echipajelor şi aeronavelor sunt prioritatea sa numărul unu”, anunță operatorul.

Mai mult, o aeronavă care a decolat sâmbătă, 7 octombrie, de la Cluj, a fost redirecționată spre Cipru, doar cu câteva minute înainte de aterizarea în Israel.

„Zborul Wizz Air W6 3479 de la Cluj-Napoca la Tel Aviv din 7 octombrie a fost redirecționat către Larnaca, Cipru, ca urmare a escaladării conflictului din Israel. Aeronava s-a întors la Cluj-Napoca cu pasagerii zborului. Ulterior, zborul de la Tel Aviv la Cluj-Napoca a fost anulat”, au anunțat reprezentanții companiei aeriene.


Comentarii Facebook