Weekendul șoferilor beți la volan. Doi clujeni s-au ales cu dosar penal în aceeași zi


Polițiștii clujeni au depistat, în acest final de săptămână, doi conducători auto care s-au urcat la volan deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, la data de 8 decembrie, în jurul orei 02.20, poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au depistat un bărbat de 29 de ani, din comuna Jucu, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 109D, pe raza localităţii Jucu, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform testării cu aparatul etilotest.

De asemenea, tot în data de 8 decembrie, în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au depistat un bărbat de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1F, pe raza localităţii Baciu, judeţul Cluj, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform testării cu aparatul etilotest.

Cei doi sunt cercetați acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook