Weekend-ul șoferilor beți la volan! Câți clujeni au fost prinși de polițiști, sub influența băuturilor alcoolice



Polițiștii clujeni au efectuat mai multe controale în trafic în acest sfârșit de săptămână, aceștia depistând mai mulți șoferi care s-au urcat beți la volan.

Astfel, trei conducători au fost depistați beți la volan, pe drumurile de pe raza județului.

La data de 16 mai , ora 22:25, politiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe strada Laminoriştilor, din Câmpia Turzii.

Totodată, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că se afla sub influenţa alcoolului.

Un alt șofer, de 44 de ani, din Bistriţa-Năsăud, a fost prins în noaptea de duminică spre luni, la ora 00:30, de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Libertăţii, din Dej, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Al treilea șofer a fost depistat la data de 17 mai, ora 03:15, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Regina Maria din Dej, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În baza celor constatate, conducătorului auto, de 20 de ani, din Chiuieşti, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei trei sunt cercetați aucm sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook