Vremea e BUNĂ. dar ne lipsește știința de a face și bani. Exemplu: Lacul Chios - FOTO

 

Chiar daca in Cluj-Napoca primavara s-a instalat foarte confortabil, temperatura ajungand la 17 grade, autoritatile locale par sa nu fie ”deranjate” de vremea extraordinar de frumoasa.

 

Posibil ca in birourile institutiilor in care stau in timpul programului sa domine in continuare frigul, caci numai astfel se poate explica cum de Lacul Chios inca este fara apa ”multa”. Un administrator al unei astfel de baze ar sti cum sa faca bani mai ales ca vremea o permite. Sunt convins ca lumea ar da buluc sa se dea cu barca pe Chios, sigur poate ca autoritatile sunt mai ”ecologiste” si nu vor sa se polueze lacul?!

 

O atractie cum sunt barcile pe Lacul Chios de fiecare data atrag foarte multi doritori de o plimbare pe lac si care mai si consuma si cheltuie bani ajutand la prosperitatea unor mici sau mai mari business-uri din zona lacului.

 

De asemenea, in centrul Clujul s-au bagat foarte multi bani in două ”ligheane” cu apa si niste tasnitori, care in fiecare an necesita reparatii capitale si in care toata lumea se spala pe maini sau chiar fac baie si care inca nu functioneaza, desi afara sunt 17 grade si zona este intesata de lume la plimbare, scrie bloggerul Lucian Fanea.

 

Comentarii Facebook