Vreme geroasa la Cluj, pana trecem de Boboteaza! De luni noapte temperaturile scad din nou la -15 grade!

 

Temperaturile vor continua sa scada in prima saptamana a anului pana dupa 6 ianuarie, confirmand parca gerul de Boboteaza. Astfel vom avea temperaturi maxime cuprinse intre -3 si -5 grade si minime intre -10 si -15 grade Celsius.

Vremea va incepe o racire accentuata din cursul acestei nopti. Daca astazi, 2 ianuarie am avut parte de o maxima de -1 grad Celsius, de luni maximele nu vor depasi -3 grade. Foarte frig va fi, insa, in cursul noptilor. Inca din aceasta noapte vom resimti o racire de pana la -8 grade Celsius care va continua si in zilele urmatoare.

Luni noaptea mercurul din termometre va cobori pana la -12 grade Celsius, dar cel mai frig va fi in cursul noptii de marti spre miercuri cand vom resimti o temperatura de -15 grade. Noaptea de miercuri spre joi va fi ce va mai "bine", minima situandu-se in jurul valorii de -13 grade Celsius.

Joi, 6 ianuarie, de Boboteaza, vom avea o maxima situata intre -3 si -5 grade Celsius.

Din 7 ianuarie, gerul pare sa se mai inmoaie. Noaptea se vor inregistra in continuare valori negative, situate in jurul valorii de -5 grade Celsius, dar in cursul zilei mercurul din termometre va urca peste peste 0, maxima fiind in jur de un grad.

In 8 ianuarie, meteorologii anunta o maxima de 5 grade Celsius. Nu inseamna, insa, ca iarna a trecut. Peste alte cateva zile este anuntat un nou val de ger.

Comentarii Facebook