Vrei sa studiezi la o universitate din strainatate? Acum poti fi admis direct de la Cluj in timpul RIUF 2011, in 25 octombrie. Termen limita-20 octombrie

Daca visezi sa mergi sa studiezi la universitate din strainatate, acum poti sa fii admis pe loc la o institutie de prestigiu din lume. Grabeste-te sa te inscrii! Vezi care sunt conditiile si termenul pana la care poti aplica.

 

Romanian International University Fair (RIUF) este cel mai mare targ international de universitati din Romania si Europa de Est se pregateste de cea de-a IX-a editie la nivel national, in al saselea an de organizare.

 

RIUF Cluj, aflat la a doua editie, aduce la Cluj-Napoca un adevarat maraton al universitatilor, oportunitati de studiu in strainatate si… Spot Admissions. Vino pe 25 octombrie, intre orele 10:00 – 18:00 la Casa de Cultura a Studentilor pentru a te convinge!
RIUF iti ofera posibilitatea de a afla conditiile de eligibilitate la un program de studiu in strainatate !


In exclusivitate la targul international de universitati RIUF Cluj 2011, prin programul Spot Admissions li se ofera tinerilor romani sansa de a fi admisi pe loc la universitati din strainatate. Intra AICI pentru a afla cum te poþi înscrie, care sunt universitatile participante, care este procedura Spot Admissions, precum si actele necesare. TERMEN LIMITÃ DE INSCRIERE : 20 OCTOMBRIE 2011


Organizatorii targului au pregatit si o serie de seminarii care sa te ajute sa obtii beneficii maxime la targ. Miercuri, 12 octombrie, la ora 18.30 afli cum poti fi unul dintre vizitatorii de top ai targului RIUF printr-o interventie LIVE la http://www.vokle.com/series/16607-riuf-2011.


Esti asteptat sa iei parte la seminariile online care vor fi tinute de presedintele Grupului EDUCATIVA, Alexandru Ghita.

 

RIUF (Romanian International University Fair) este cel mai mare targ educational din Romania si cel mai important targ de universitati straine de la noi. Incepand din anul 2005, RIUF a fost organizat doar la Bucuresti, evenimentul avand un caracter naþional.

 

Din 2008, insa, evenimentul a capatat si un caracter regional, fiind organizat la Iasi si Timisoara, iar din 2010 RIUF s-a extins si in centrul universitar clujean.


RIUF este organizat de Grupul EDUCATIVA, un grup de companii si organizatii non-guvernamentale ce dezvolta proiecte, produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de educatie si dezvoltare personala.

 

Stiri de Cluj sustine RIUF si este partener media al evenimentului de la Cluj.

Comentarii Facebook