Vrajitoarele, care au luptat la Cluj cu flacara violet, vor merge duminica sa descante la Parlament

Vrajitoarele care s-au adunat la inceputul saptamanii la Cluj pentru a lupta cu flacara violet vor merge duminica la Casa Poporului pentru a alunga raul si farmecele din Parlamentul Romaniei.

 

Vrajitoarea Sandra a declarat ca actiunea va avea loc in jurul orei 12.00 si se va face cu apa "descantata si plesnita" din Somes. "Apa asta este pura si fara ea nu am fi putut sa ne ducem la bun sfarsit ritualul. Am facut si descantece aici, chiar pe malul raului impreuna cu celelalte vrajitoare si vom lua  apa din Somes si o vom duce la Bucuresti", a mai spus vrajitoarea Sandra.

 

La ritualul de la Bucuresti vor participa trei vrajitoare, intre care si faimoasa Ciresica, cea care a scris 6 carti despre magie. Ele vor dezlega blestemul si vor elibera asupra Parlamentului "lumina, intelepciunea si curatenia", pentru a alunga blestemul adus de flacara violet.

 

Vrajitoarea Sandra a mai declarat pentru Stiri de Cluj.ro ca ea va ramane la Cluj-Napoca si va incheia ritualul de noua zile si noua nopti inceput de cele cinci vrajitoare venite din mai multe parti ale tarii pentru a lupta impotriva flacarii violet. Acestea au rostit descantece si incantatii in padurea si cimitirul din Baciu.

 

"Maine voi merge in padurea din Faget si voi face un ritual special, unul de incheiere pentru ca blestemul care s-a abatut asupra oamenilor politici s-a dispara. Flacara violet trebuie sa fie inlaturata pentru ca aduce mult rau", a mai spus vrajitoarea Sandra.

 

Vrajitoarele au primit chiar si multumiri din partea oamenilor politici pentru "razboiul" pornit impotriva flacarii violet.

Comentarii Facebook