Vrajitoarele au descantat Parlamentul cu "apa pleznita" din Somes - VIDEO

Vrajitoarele nu au fost lasate sa intre in Parlament din ordinul "oamenilor mari din interiorul Parlamentului pe care flacara violet i-a strapuns", spun ele.

 

Geanina si Samira din Bucuresti, Roventa si Isaura din Buftea au fost trimise de vrajitoarea Ciresica sa dezlege blestemul din Parlament prin stropirea in cinci colturi a cladirii, in care lucreaza alesii poporului, cu apa "pleznita" din Somes.

 

Chiar daca, dupa cum declara ele, nu au fost lasate sa intre in Parlament pentru ca aveau asupra lor obiectele de descantec, vrajitoarele considera ca "stropirea celor cinci colturi, in care sunt cinci facaturi, este suficienta pentru a alunga raul".

 

"Sa ramana Parlamentul curat, luminat, de la Dumnezeu lasat" a fost incantatia facuta cu cosuri de flori si ghiocuri de apa "pleznita".

 

Ritualul de descant al Parlamentului a inceput in urma cu mai bine de o saptamana la Cluj, cand cinci vrajitoare, in frunte cu faimoasele Ciresica si Sandra, si-au unit puterile pentru a alunga facatura care s-a abatut asupra Parlamentului Romaniei prin "blestemul adus de flacara violet". Ele au facut descantece pe malul Somesului, dar si in padurea si cimitirul din comuna Baciu, locuri cu puternica incarcatura magica.

 

Ritualul de descantec a durat noua zile si noua nopti si se incheie in aceasta seara la Cluj, in padurea Faget, cand vrajitoarele vor incerca sa alunge blestemul.

Comentarii Facebook