Vlăduța Lupău, revoltată pe restricțiile impuse de pandemie: „Nu se poate în viața asta să ți se interzică așa ceva”


Situația creată de pandemie în țara noastră a adus-o la capătul răbdării pe Vlăduța Lupău. Îndrăgita artistă a făcut o mărturisire despre cazul prietenilor ei, care i se pare revoltător. Interpreta a povestit situația în care se află mama acestor amici, care nu poate să meargă la înmormântarea soțului, pentru că a fost depistată cu COVID-19.

Vlăduța Lupău, revoltată pe restricțiile din pandemie

Vlăduța Lupău a rupt tăcerea și a vorbit despre o situație dureroasă prin care trec mulți români în această perioadă. Interpreta a explicat cazul unor prieteni, a căror mamă nu poate merge la înmormântarea tatălui lor, deoarece este diagnosticată cu COVID-19. La rândul lui, bărbatul ar fi murit din cauza infecției, potrivit mărturisirii artistei.

Vlăduța Lupău face o mărturisire teribilă

Indignată de ceea ce se întâmplă, Vlăduța a decis să împărtășească cât de nedreaptă i se pare întreaga situație, prin intermediul unor InstaStory-uri. Totodată, cântăreața a dezvăluit că nu este prima dată când persoane apropiate ei trec printr-o astfel de durere.

Mi se pare absurd ceea ce se întâmplă. Mâine, niște prieteni își înmormântează, din păcate, tatăl. Va fi înmormântat de Covid, iar mama lor este internată tot cu Covid. Ceea ce e trist este că doamna nu are voie, după ce a trăit o viață întreagă cu el, să meargă la înmormântarea soțului. Tot așa, în vară, niște prieteni nu au putut să meargă la înmormântarea tatălui, pentru că ei aveau Covid”, a spus Vlăduța Lupău, revoltată.

Cântăreața nu-și stăpâneșe indignarea

Artista a continuat prin a-și exprima indignarea și a subliniat că autoritățile ar putea apela la alte variante pentru a proteja oamenii fără să le refuze dreptul de a se afla la înmormântarea celor dragi.

Nu se poate în viața asta să ți se interzică așa ceva. Dă-i la om 7000 de măști, bagă-l într-un cub de sticlă, du-l în folie de celofan, fă ce vrei, dar lasă-l pe cel viu să-l îngroape pe cel mort. N-ai cum să oprești chestia asta, mai ales că foarte mulți umblă dezlegați, cu Covid. Ăia pot să umble, că nu se declară, nu se testează PCR, dar ceilalți care s-au declarat nu au voie”, a mai spus cântăreața.

Artista a avut, la rândul ei, Covid-19 la sfârșitul anului 2020. La acea vreme, interpreta a fost acuzată că ar minți, ceea ce a făcut-o să aibă o reacție dură. Din fericire, aceasta a trecut cu bine prin boală.

Comentarii Facebook