”Vlăduța Lupău nu are bani de parcare!” - Cum a putut parca cunoscuta artistă la 2 metri de parking - FOTO


Mașina cunoscutei Vlăduța Lupău a fost surprinsă zilele trecute pe strada Dorobanților, parcată ilegal la câțiva metri de un parking. Probabil se grăbea și nu a apucat să mai intre în parcare, pentru că este greu de crezut că nu avea bani. 

Cei care o cunosc rapid au fotografiat momentul și au trimis imaginea către Știri de Cluj, cel mai citit ziar regional din România. 

Asta îi mașina Vlăduței Lupău parcată în zona nepermisă, pe strada Dorobanților. Vlăduța Lupău nu are bani de parcare!”, ne-a scris cititorul.

E greu de crezut că vedeta nu are bani de parcare, pentru că acolo, mai jos de Tribunal, tarifele nici nu sunt exorbitante. De altfel, chiar dacă ar fi, Vlăduța Lupău percepe 10.000 de euro pentru un concert, așa că și-ar permite 50 de lei taxa de parcare.

În acel punct parchează cu regularitate tot felul de bombardieri cu bani din Cluj, care vor să mai facă puțină economie. Știri de Cluj a scris zilele tercute despre un șofer ”abonat” la acel loc de parcare. Se pare că exemplul a fost luat și de vedeta muzici de petrecere din Cluj. 

”Când ai bani de mașină și nu îți mai rămân și pentru parcare” - Cocalar de Cluj în acțiune - FOTO

IMG20230712122850.jpg

Comentarii Facebook