Vlad Pop, clujeanul care a terminat maratonul 6633 Arctic Ultra, nu a fost așteptat de colegi la Aeroportul din Cluj. A demisionat din Magic - VIDEO


Ultramaratonistul clujean Vlad Pop a ajuns la finișul celebrului maraton 6633 Arctic Ultra, din Canada, la începutul lunii martie. Acesta a înfruntat condițiile extreme pentru scopul său nobil: acela de a oferi copiilor bolnavi de cancer de la Asociația Magic șansa de a se întoarce la școală.

După competiție s-au aflat anumite detalii, Vlad Pop fiind implicat într-un scandal cu organizatorii care de fapt l-au exclus din cursă și chiar au chemat poliția.

Vlad Pop s-a întors la Cluj, dar nimeni dintre colegii lui nu l-a așteptat la Aeroport, așa că și-a dat demisia. El a spus că și cele întâmplate în Canada ar sta la baza rupturii de Magic.

Servus, tuturor, în urma discuției cu Andreea și Valeriu, a celor întâmplate la 6633 Arctic Ultra, a faptului ca nimeni din Magic nu m-a așteptat la aeroport și nu m-a sunat sa mă întrebe ce s-a întâmplat si daca sunt bine. Demisionez. Va multumesc pentru tot sprijinul vostru si pentru ca, credeti in mine”, a punctat Vlad Pop.

Acesta a participat la cursa din Canada, a fost descalificat, dar a terminat cursa. Organizatorii au chemat și poliția, după cum se vede în clipul postat chiar de Vlad Pop. ”Nu e nicio problemă. Oamenii sunt îngrijorați de sănătatea dvs mentală. Spun că nu vă purtați ca și în anii trecuți, nu vă purtați corespunzător având în vedere vremea și sunt îngrijorați pentru siguranța dvs”, a spus polițistul canadian.

Am fost la spital. Am făcut test antidrog, test psihologic și totul a fost în regulă. Pot pleca. M-au abandonat acolo. Au spus că am probleme mentale. Am rămas singur pe drumul spre Tuk (n.red. Tuktoyaktuk) și nu vor să mă ducă la Inuvik”, a precizat și Vlad Pop. Polițistul a spus că organizatorii ar vre să în ducă la Inuvik, pentru a lua avionul, dar că nu se simt în siguranță. ”Să vă spun. Am trecut prin iad în această cursă. M-au exclus din cursă fără motiv. M-au internat în spital pentru test psihologic, de sânge, urină și psihiatric. Când nu au mai avut ce să facă m-au abandonat și m-au lăsat să merg de la Tuk la Inovik, cum pot. Am terminat cursa ca să arăt că sunt mai bun ca ei”, a mai spus Pop. Până la urmă poliția l-a transportat pe Vlad Pop la Aeroport. 

Acesta i-a acuzat pe organizatorii că fac cursa numai pentru bani și că nu le pasă de sportivi.

Comentarii Facebook