VIVO Cluj-Napoca pretinde că a omorât gândacii din restaurante și îi invită pe clujeni să ia masa


Reprezentanții VIVO Cluj-Napoca susțin că au omorât gândacii care au dus la închiderea restaurantelor și au aruncat o pată greu de șters de pe ”obrazul firmei”.

Ca urmare a inspecției OPC Cluj în zona de restaurante din zona de food-court din VIVO! Cluj-Napoca, vă anunțăm că restaurantele din VIVO! Cluj-Napoca sunt în acest moment funcționale și deschise vizitatorilor.

Managementul VIVO! Cluj-Napoca și-a declarat deschis disponibilitatea și transparența încă de la începutul acestui proces și a oferit sprijin autorităților pentru evaluarea și rezolvarea întregii situații.

Încă o dată, vrem să asigurăm toate părțile implicate că am respectat și am implementat cu strictețe toate procedurile legale și contractuale impuse în acest caz.

Siguranța și sănătatea clienților noștri sunt de extremă importanţă pentru noi și dorim să cerem scuze tuturor clienților noștri pentru orice neplăcere cauzată”, precizează cei de la VIVO Cluj.

La restaurantele de la VIVO Cluj au fost găsite miercuri colonii de gândaci roșii și negrii. Zona era atât de infestată încât atunci când a fost tras mobilierul de la perete au fost văzți zeci de gândaci de dimensiunea unei monede de 50 de bani.

OPC Cluj a spus că VIVO va trebui să facă tot la 7 - 8 dezinsecție și să adune tot mobilierul din fiecare restaurant în mijlocul încăperii, și numai după 4 -5 operațiuni de acest gen se va putea spune că s-a făcut igienizare.

Comentarii Facebook