Vitezomanii pun în pericol viețile șoferilor pe drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca: „Eu l-am semnalat cu un claxon, a revenit în spatele meu”


Străzile Clujului sunt pline de inconștienți și iresponsabili care fac depășiri periculoase. Șoferii circulă deseori cu viteză excesivă mai ales pe Drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca, punând în pericol viețile celorlalți participanți la trafic, fie ei șoferi sau pietoni. Clujenii cer autorităților să intervină cu echipaje de poliție în zonă. 

„Pe drumul Sfântul Ioan se circulă cu viteză excesivă, peste limita admisă, haotic și periculos de către anumiți participanți la trafic. Pe 30.01.2024, în jurul orei 19:30 am fost depășit pe sectorul dintre depou CTP și Roata Făget pe linie continuă, fără a se respecta regulile de depășire regulamentară, aproape fiind frecat de alt participant la trafic, după depășire eu l-am semnalat printr-un claxon scurt, moment în care am fost atenționat prin frânări și semnalizări haotice. 

Apoi s-a distanțat de mine, a ajuns în dreptul complexului Roata Faget, a oprit pe marginea drumului, eu am trecut pe langa regulamentar, a revenit în spatele meu și din nou m-a depasit si a condus cateva sute de metri haotic pe ambele axe ale drumului. Masina în cauză era un BMW sedan/coupe de culoare neagra. 

Nu ii tin minte din pacate numarul si nu am nici o camera de bord, însă va rog sa luați măsuri ca astfel de incidente sa nu se mai repete, fiind o zona pretabila pentru vitezomani datorită drumului liber și alți șoferi care posibil sa fie sub influente alcoolice sau drogati si care evita orașul prin folosirea acestei alternative, unde din păcate nu exista foarte frecvent în echipaj de poliție care sa identifice astfel de situații în trafic și să fie sancționate”, a sesizat un șofer Primăriei Cluj.

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook