Vitezomani prinși gonind pe autostrăzi! Recordul week-end-ului se apropie de 250 km/h


Polițiștii Brigăzii Autostrăzi au acționat în acest sfârșit de săptămână pentru a depista șoferii care circulă cu viteză excesivă.

În perioada 11 – 12 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și pentru siguranța traficului rutier”, anunță IGPR. 

Astfel, în week-end, polițiștii care au acționat pentru siguranța circulației pe autostrăzi au aplicat 320 de sancțiuni contravenționale, iar pentru neregulile constatate au reținut 27 de permise de conducere.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată la data de 12 ianuarie 2020, la km 21, pe Autostrada A3 București-Brașov, pe sensul către Ploiești, când polițiștii au depistat un bărbat circulând cu viteza de 246 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă de 2.900 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru  90 de zile.

De asemenea, la data de 12 ianuarie 2020, polițiștii au depistat un bărbat care conducea, pe Autostrada A3, București – Brașov, cu viteza de 205 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h.

Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru  90 de zile, fiind sancționat contravențional, cu amendă de 2.900 de lei.

De asemenea, la data de 12 ianuarie 2020, ora 14:19, polițiștii au depistat un bărbat de 64 de ani, circulând pe Autostrada A1, pe sensul opus de mers.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.160 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru  60 de zile.


Comentarii Facebook