Violator reținut de polițiști la Cluj. A obligat o minoră să se urce în mașină și a violat-o



Un bărbat de 32 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, a fost reținut de către polițiștii clujeni pentru 24 ore, acesta fiind acuzat de tentativă de viol.

La data de 29 iunie, o tânără de 17 ani, din comuna Bonţida, a sesizat Poliţia municipiului Gherla, reclamând că, pe raza localităţii Iclod, a fost victima unei tentative de viol.

În jurul orei 01:00, în timp ce se deplasa prin comuna Iclod, pe marginea drumului naţional, spre Cluj-Napoca, tânăra a fost acostată de către un conducător auto pe care nu îl cunoştea. Aceasta a fost obligată să urce în autoturism şi a fost transportată pe un drum lăturalnic, unde a fost forţată să întreţină raporturi sexuale. Victima a reuşit să scape şi să fugă de la locul faptei.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat cel bănuit de săvârşirea faptei, stabilindu-se că este un bărbat de 32 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud.

La data de 3 iulie, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut 24 de ore pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de „viol”, faptă prevăzută de Codul penal. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook