„Vino aici la Cluj că sunt oameni cu bun simț/Să mă duc la poliție?”. Șofer din alt județ, blocat și amenințat de un șofer clujean


Aglomerația din Cluj-Napoca creează o mulțime de conflicte între rezidenții orașului de pe Someș. Calmul și respectul între șoferi sunt tot mai greu de păstrat pe fondul unui oraș sufocat de trafic, așadar nu sunt puține situațiile în care șoferii devin agresivi unii cu ceilalți. Un șofer mutat din alt județ, la Cluj, spune că a fost amenințat de un clujean care blocase strada cu propria mașină. 

„Mi-a spus un prieten la un moment dat “Vino aici la Cluj că sunt oameni cu bun simț. O să vezi că nu se compară cu alte orașe din România.” 

În dimineața asta am dat de acest domn care a blocat strada și a venit la geam să-mi zică că e strada privată și că îmi rupe picioarele dacă mai trec pe acolo, eu având mașină înmatriculată în alt județ. 

Voi ce spuneți despre această situație? Să mă duc până la poliție? Cu astfel de oameni eu zic că nu ajungem nicăieri”, a transmis șoferul din alt județ, pe un grup de Facebook.

Postarea a stârnit valuri de reacții: 

„Eu zic să chemi poliția și să depui plângere pentru amenințare”;

„Am ajuns să “fim străini” în țara noastră…sau cum”;

„Eu cred că nemernici sînt peste tot,inclusiv la Cluj”;

„Fiecare oraș cu poamele lui, dar sunt sigur că nici domnul cu bmw nu e clujan pur. Eu zic să mergi la poliție”;

„Băștinașii Clujului nu au străzi private. Ei locuiesc în comunitate, se ajută cu vecinul”. 

pp.jpeg

Comentarii Facebook