Vine gerul! În această noapte vom avea temperaturi de -19° în unele zone ale României


Meteorologii au anunțat că vremea va fi mai rece în această noapte decât de obicei, în cea mai mare partea ațării, iar temperaturile vor coborî mult sub 0 grade Celsius

Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, între -13 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până în jurul a -19 grade. Pe alocuri se va forma ceață asociată cu depunere de chiciură, se arată în prognoza ANM.

La munte cerul va avea înnorări și cu precădere ziua, izolat în Carpații Meridionali și în Munții Banatului vor fi ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe creste. Valorile de temperatrură nu vor avea variații semnificative. 

În Transilvania, prognoza pentru toată săptămâna indică temperaturi scăzute  până pe 20 decembrie, când vor fi medii ale maximelor de 0 - 2 grade Celsius și ale minimelor de -12 - -7 grade, cu valori chiar mai scăzute în zonele depresionare. În restul timpului se vor înregistra temperaturi ușor peste cele normale în această lună, cele mai ridicate valori fiind estimate între 15 și 17 decembrie, cu 6 - 13 grade ziua și 0 - 4 grade noaptea, mediat regional, au transmis meteorologii.


Comentarii Facebook