Miercuri 17 Aprilie

ACCIDENT pe strada Bună Ziua. O șoferiță din Cluj a lovit cu mașina o tânără


O tânără din județul Brăila, care traversa neregulamentar, a fost accidentată astăzi de o șoferiță pe strada Bună Ziua din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații, victima a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportată la o unitate medicală.

La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Bună Ziua din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date, o femeie în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce rula cu autoturismul pe strada menționată mai sus, ar fi surprins și accidentat o tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Brăila, aflată în traversarea neregulamentară a părții carosabile. În urma evenimentului, tânăra a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportată la o unitate medicală.”, anunță IPJ Cluj.

Atât conducătoarea auto, cât și victima au fost testate alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook