Vilă spectaculoasă în Cluj-Napoca. Interiorul este special - FOTO

 

O vilă superbă concurează la titlul de cea mai frumoasă casă din Cluj-Napoca, atât prin decor, cât și prin modul în care a fost amenajată și mobilată.

 

Casa este poziționată aproape de pădure și are un interior elegant cu accente british, totul fiind gândit de designerul Ioana Mezei din Cluj-Napoca. De fap este chiar acsa în care locuiește familia ei, Ioana fiind mama a trei copii, dintre care o pereche de gemeni. Când au început construcția casei în urmă cu șapte ani, a cărei arhitectură a fost concepută de biroul Arhimar, gemenii aveau doi ani de zile, iar cea mică încă nu se născuse. Au trecut anii până ca totul să fie gata, cu multe obstacole, dar la final arată de senzație, în fiecare anotimp parcă interiorul devine altfel, iar Ioana Mezei știe acum mult mai multe din propria-i experiență, pe care o folosește din plin și pentru clienții ei. Dar hai să-ți spun mai multe, scrie adelaparvu.com.

 

Șemineul cu focarul vizibil pe toate cele patru laturi este ”inima” casei de circa 350 de mp utili. Livingul este de-a dreptul spectaculos, cu trei spații camera de relaxare, cea de luat masa și bucătăria. 

 

Ioana spune că toți ai casei se simt cel mai bine la bucătărie, dar canapelele de piele sunt excelente și din plin atunci când le vin invitați.

 

Proprietarii casei au avut probleme cu wc-uri care refulau din cauza faptului că erau pline de moloz aruncat în timpul amenajării, așa că țevile au fost schimbate, ceea ce s-a lăsat cu spart plăcile ceramice și piatra de Viștea.

 

Prietenii celor mici au fost cei mai sinceri când au văzut casa: ”Voi aveți cea mai frumoasă casă din lume”.

Comentarii Facebook