O clujeancă reclamă că îi este teamă să iasă din casă noaptea, în ,,orașul de 5 stele”: ,,Știu ce persoane se perindă prin zonă”


O clujeancă susține că îi este frică să iasă din bloc din cauza persoanelor care se strâng în zona tomberoanelor, de lângă locuința sa. Femeia  reclamă că, pe lângă faptul că aceștia lasă dezastru în urma lor, sunt și agresivi și insistenți.

,,Zona care reprezintă pericol!!!!!La punctul de colectare deșeuri Teodor Mihali 37-39 scormonesc prin gunoaie persoanele de etnie roma, persoane fără adăpost și tot felul de indivizi periculoși. Administrația de proprietari este la curent cu aceasta problema, însă nu acționează.

Problema este ca pe lângă faptul ca lasă dezastru în urma lor, aceste personaje sunt agresive, instente (cerșesc), vulgari. Îmi este frica sa ies seara din bloc singura fiindcă știu ce persoane se perindă prin zona. Mai ales vara când își găsesc adăpostul în zona.

Este inadmisibil sa stau în chirie într-o zona "exclusivistă" având costurile pe masura și să mă simt în pericol. Cluj oraș de 5 stele..” , reclamă femeia autorităților. 


Comentarii Facebook