Joi 1 Decembrie

Videoclipurile Innei au depasit un miliard de vizualizari pe YouTube

 

Inna a reusit sa despaseasca un miliard de vizualizari pe platforma online YouTube datorita unor videoclipuri, spune managementul artistei.

Artistul cel mai popular este Justin Bieber, cu 11 miliarde de vizualizari, urmat de Michael Jackson, cu 7,6 miliarde, Rihanna, cu 7,4 miliarde vizualizari, si Lady Gaga, cu 7,1 miliarde de vizualizari. De asemenea, Enrique Iglesias are 1,9 miliarde de vizualizari, Christina Aguilera - 2,1 miliarde, Justin Timberlake - 2 miliarde, iar Jennifer Lopez - 2,2 miliarde vizualizari, informeaza Mediafax.

Inna cucerit deja cluburile din toata lumea, castigand simpatia fanilor din Europa pana in Orientul Mijlociu si Atlantic. La sfarsitul anului 2007, cantareata s-a intalnit cu cei trei producatori de la Play&Win, fapt ce a avut ca rezultat lansarea primului sau single, "Hot".

La numai cateva luni, artista a lansat videoclipul "Hot" si a cucerit cele mai inalte pozitii din topurile din toata lumea. Toate single-urile lansate, "Love", "Deja-Vu", "Amazing", "Sun is Up" au devenit hituri, iar Inna a fost rasplatita cu cele mai mari premii interna?ionale in domeniu.

Anul trecut in decembrie, Inna a fost desemnata cel mai bun artist din anul 2011, la gala muzicala Les Trophees de la Nuit.

Comentarii Facebook