VIDEO- Un șofer din Bistrița, înjurat în parcarea VIVO de doi șoferi clujeni, că respecta regulile de circulație: „Du-te în Bistrița și fă reguli, mă!”


Un șofer care conduce o mașină înmatriculată în Bistrița-Năsăud a fost luat peste picior și înjurat în trafic de doi șoferi clujeni care, deși nu respectau regulile de circulație, s-au simțit cu musca pe căciulă atunci când „vinitura” (după cum sunt numite persoanele venite din alte județe în marele oraș de cinci stele) i-a luat la rost pentru comportamentul inadecvat din trafic.

Un șofer cu numere de înmatriculare din Bistrița-Năsăud a filmat un incident care a avut loc cu o săptămână în urmă în parcarea de la VIVO Mall, Cluj-Napoca. Videoul, postat pe YouTube sub titlul de „Țăranul de Bistrița și domnii de Cluj”, s-a viralizat pe grupurile de Infotrafic din Cluj și nu numai, fiind distribuit și pe Facebook și Instagram de zeci de șoferi revoltați de comportamentul total iresponsabil și jignitor al celor care apar în video. 

Pe filmare se observă cum un șofer care conduce un SUV cu numere de Cluj circulă nestingherit pe sens unic, venind din sensul opus al celui care filmează. Șoferul SUV-ului frânează brusc și începe să gesticuleze spre bistrițean, care, pentru a-i demonstra clujeanului că nu e corect cum procedează, hotărăște să oprească mașina pentru a-l forța pe clujean să dea cu spatele și să iasă de pe interzis

După câteva minute de gesturi obscene și înjurături din partea conducătorului SUV-ului, acesta reușește cumva să se strecoare printre mașinile parcate și cea oprită și îi adresează din nou înjurături bistrițeanului. „E sens unic aici, știți?”, i se adresează bistrițeanul, „Ești un prost, dute dracului în Bistrița ta. Ești un prost și un țăran”, a fost comentariul clujeanului înainte de a pleca din parcare. 

Un taximetrist „le face dreptate” șoferilor clujeni 

La scurt timp, un taximetrist, tot cu numere de Cluj, oprește taxiul la marginea parcării, coboară din mașină și se oprește în mijlocul drumului pentru a-l opri pe bistrițean din drumul său, „să-i plătească cu aceeași monedă”. „Ce-ai rezolvat?”, strigă taximetristul, „Du-te la tine în Bistrița și fă reguli, mă! Hai, dispari!”, mai adaugă acesta. 

După ce își parchează mașina, bistrițeanul continuă să-l filemeze pe taximetrist. „Țăran prost de Bistrița!”, este comentariul pe care îl repetă taximetristul de câteva ori înainte să-i reproșeze bistrițeanului că „vine să facă reguli aici (Cluj)”. 

Atenție, video-ul conține limbaj licențios!

Videoul a fost comentat de zeci de șoferi

Eu sunt clujean, bă, da' nu suport să aud cum se iau ceilalți clujeni de șoferii cu alte numere în afară de CJ, ce Doamne mă!”, „Să-i scuipi între ochi merită pocitaniile astea!”, „Mai bine tăceai, că așa numa te-or spurcat ăștia degeaba, că tot cu mentalitatea aia rămân. Tu ești vinitură în fața lor și ei îs domni pe plantație și gata!”, au fost doar câteva din comentariile internauților. 

Comentarii Facebook