Miercuri 24 Aprilie

Blocaj uriaș pe centura Apahida: 5 km parcurși în 40 de minute. Angajații din zonă fac apel la muncitori să oprească munca la ora 16.00- VIDEO


Centura Apahida este blocată zilnic de muncitorii de la drumuri, care montează panouri fonice în orele când oamenii pleacă de la muncă și traficul este cel mai aglomertat. 

Lucrătorii de pe platformele Apahida și Jucu, și locuitorii acestor comune roagă muncitorii de pe Centura Apahida sa oprească lucrul la ora 16.00.

Deoarece se execută lucrări de montare parapeți împotriva poluării fonice, zilnic la plecarea de la serviciu din Apahida sau Jucu spre Cluj-Napoca mii de oameni sunt blocați în trafic, pentru că cei 10-15 lucrători la drum să poată lucra până la 17.00.

Oricum era aglomerație la acea ora, dar acum s-a ajuns ca un traseu de 20 de minute să dureze 60 minute”, ne-a relatat un șofer.

Lucrările sunt considerate inutile, pentru că oricum drumul trebuie lărgit.

Dimineata este bine, încep munca doar la 9.00, când lumea e deja la serviciu și traficul redus, dar după-amiază la 16.00 - 17.00 e jale, cozile se întind pe kilometri. Din același motiv și traficul în localitatea Apahida este bară la bară. Lucrările nu au fost anunțate, nu se știe cât vor mai dura.

Se mai pune întrebarea de ce se pun panouri pe marginile unui drum care e evident că trebuie lărgit cu încă o bandă.

Traficul este oricum foarte mare deja, pe masură ce apar case și firme în zonă se va ajunge la blocaj, dacă nu se extinde la 2 benzi/sens”, a mai spus alt șofer.

În imagini se văd cozile de la prânz, dar la ora 16.00 e dezastru.

Comentarii Facebook