VIDEO - Un motociclist, la un pas de moarte în Cluj


Un motociclist a fost la un pas de moarte din cauza unui șofer care a intrat într-o depășire neregulamentară. 

Un motociclist a evitat în ultimul moment un accident care îi putea pune viața în pericol. Motociclistul circula regulamentar pe un drup din județul Cluj, când de pe contrasens a intrat în depășire un bolid chiar la intrare într-o curbă periculoasă. Motociclistul a evitat impactul în ultimul moment fără ca șoferul bolidului să încetinească la vederea lui. 

IMG-20220313-WA0001.jpg

Incidentul a fost surprins de o cameră montată pe bordul unei mașini care circula în spatele motocilcistului. Atât el cât și mașina din urma acestuia circulau regulamentar. 

Videoul a fost publicat pe pagina de Facebook a grupului "Comunitatea Moto Cluj". Alături de video, un membru al grupului a atras atenția asupra problemelor des întâlnite în trafic când vine vorba de motocicliști. 

IMG-20220313-WA0003.jpg

"(Șoferul vinovat) A pus azi în pericol un membru al asociației Comunitatea Moto Cluj. Motociclistul a suferit un atac de panică, viața i-a fost pusă grav în pericol. El circula regulamentar, dar băieții de bani gata nu dau doi bani pe viața altora și își permit să depășească în curbă", a spus membrul grupului de motocicliști. 

IMG-20220313-WA0002.jpg

Comentarii Facebook