VIDEO - Un autocar s-a răsturnat într-un șanț periculos la Răscruci. Ce s-a întâmplat


Pompierii clujeni intervin în aceste momente la un accident rutier în localitatea Răscruci, în urma căruia un autocar a ieșit în afara părții carosabile. 

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului ocupanții erau ieșiți din autocar, iar până acum două persoane au solicitat consult medical. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD.

La data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați despre un eveniment rutier produs pe DN1C, în localitatea Răscruci. Din primele informații, un ansamblu de vehicule (autocar și remorcă), în care se aflau mai multe persoane, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Botoșani, ar fi ieșit în afara părții carosabile după ce conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului 2 persoane au necesitat îngrijiri medicale. Traficul se desfășoară pe un singur sens, alternativ.”, notează IPJ Cluj.

vlcsnap-2023-01-06-16h09m50s398.png

vlcsnap-2023-01-06-16h09m41s171.png

Comentarii Facebook