VIDEO - Scandal cu imbranceli la deschiderea noii piete de vechituri OSER din Cluj-Napoca


Noua piata de vechituri a Clujului a fost inaugurata cu scandal. Zeci de comercianti de haine noi si alimente s-au certat cu politistii comunitari, care le-au blocat accesul in piata OSER.

Nu au lipsit imbrancelile si injuriile, iar comerciantii au incercat sa forteze intrearea in piata de vechituri, informeaza realitatea.net.

Oamenii povestesc ca au autorizatie sa vanda in OSER pana in 15 august, chiar daca locatia a fost schimbata de la podul Colectivistilor din cartierul Someseni, pe strada Bobalna, langa Centrul de Ecarisaj. Acum ei ar vrea sa primeasca permisiunea sa isi continue "afacerile" in noua locatie, modernizata, care se intinde pe o surpafata de 2 hectare.

"Autoriitatiile sfideaza cererile miciilor comercianti cu autorizatie de comert ambulant, care nu pot avea si ei un loc in aceea Piata. Oare pentru ca sunt atatea spatii de inchiriat goale", se intreaba Mirela, care ne-a trimis acest comentariu pe adresa office@stiridecluj.ro.

Comerciantii l-au chemat la fata locului pe primarul Sorin Apostu pentru a-i cere lamuriri, dar acesta nu a onorat invitatia.

Piata OSER va fi administrata de Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj (RADP), iar zona a fost acoperita cu pietris pentru a evita noroiul care se formeaza cand ploua.

Taxa de intrare va fi de 3 lei pentru vanzatori si 1 leu pentru cumparatori, iar piata de vechituri va functiona tot sambata, in perioada de vara intre orele 7.00 si 18.00, iar iarna intre orele 8.00 si 16.00.

 

VIDEO: realitatea.net

 

------------------------------

 

Puteti sesiza nereguli si abuzuri pe adresa office@stiridecluj.ro. Tot aici asteptam si fotografii sau imagini de la evenimentele pe care le surprindeti!

Comentarii Facebook