Miercuri 24 Aprilie

VIDEO. Incident grav în Cluj. Amenințări cu toporul după o șicanare în trafic


Doi șoferi din Cluj au organizat ieri un spectacol de zile mari, pentru alți participanți la trafic, în momentul în care s-au luat la bătaie chiar în mijlocul drumului. Scandalul a fost filmat de un martor, care asemeni altor șoferi era nedumerit inițial de motivul ambuteiajului în Juc-Herghelie. 

Unul dintre cei doi bărbați implicați în altercație a scos și un topor din portbagaj. Polițiștii clujeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Cercetările au fost demarate la data de 1 iulie a.c., în urma unei sesizări prin intermediul căreia era reclamată o neînțelegere în trafic, incident care ar fi fost provocat de un alt participant, în timpul deplasării cu autoturismul pe DN1C, în interiorul localității Jucu. Ulterior, din autoturismul în cauză ar fi coborât un bărbat, identificat ulterior de polițiști, în vârstă de 33 de ani, din comuna Apahida. Acesta ar fi agresat reclamantul cu un obiect contondent, iar apoi ar fi provocat daune unor părți componente ale autoturismului acestuia”, anunță IPJ Cluj. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Video: Info Trafic Cluj-Napoca/David Dombos

Comentarii Facebook