VIDEO. Haosul de pe strada Uliului din Cluj, de la surpare la parcare ilegală. S-au dat autorizații într-o veselie în zonă, clujenii vor plăti rezultatul!


La sfârșitul lunii aprilie un crater uriaș a apărut pe strada Uliului din Cluj-Napoca în urma surpării de teren. Strada a fost complet blocată pentru accesul mașinilor, locul transformându-se mai nou într-o parcare imensă, înaintea porțiunii surpate.

E haos pe strada Uliului și nu este primul incident de acest fel. Administrația locală a permis construirea vilelor luxoase pe dealul Clujului, dar nu a ținut cont și de infrastructură. 

Porțiunea afectată, aproximativ 20 m din stradă, este îngrădită cu benzi de avertizare și de interzicere a accesului. Locuitorii reclamă lipsa de reacție a autorităților și declară că se tem de ploile abundente din ultimele zile, care ar putea surpa și mai tare drumul.

Autoritățile locale se preocupă acum să găsească soluții pentru rezolvarea situației, multe dintre ele extrem de costisitoare, asta după ce a permis ani de zile construcția unor vile de lux în zonă. Rezultatul? Se va plăti din bugetul local, din buzunarul fiecărui clujean, reconstruirea unui drum într-o zonă care pare să fie la un pas de prăbușire. 

ul2.jpeg

Comentarii Facebook