VIDEO/FOTO. Incendiu violent la un apartament din Cluj-Napoca. Trei copii și doi adulți, transportați la spital


Pompierii clujeni intervin în aceste momente la un incendiu care a izbucnit pe strada Grigore Moisil din Cluj-Napoca. Doi adulți și un copil au fost evacuați de urgență, în urma degajărilor de fum. 

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu de apartament pe strada Grigore Moisil. La fața locului au fost trimise două autospeciale și o autoscară. Intervenția este în dinamică. Incendiul se manifestă la parterul blocului, iar până în acest moment au fost evacuați doi adulți și un copil de la etajul doi, din cauza degajărilor de fum. Se lucrează la lichidare”, anunță ISU Cluj. 

Update

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu de apartament situat pe strada Grigore Moisil. Apelul de urgență a venit la ora 8:20, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale cu apă și spumă, respectiv o autoscară. De asemenea, în sprijin au venit două ambulanțe SMURD, respectiv un echipaj SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că apartamentul de la parter ardea generalizat, iar restul apartamentelor erau inundate de fumul puternic. În paralel cu acțiunile de stingere, pompierii au efectuat o misiune de salvare-căutare la celelalte etaje. Folosind autoscara, pompierii au evacuat o femeie și un copil de la etajul doi.”, precizează ISU Cluj. 

În total, au fost evacuați de către pompieri doi adulți și un copil. Ulterior, au fost transportați la spital pentru investigații medicale doi minori cu vârste între 1 și 2 ani, trei femei de 42, 67 și 30 de ani, respectiv un bărbat de 32 de ani, care prezenta agitație psihomotorie. La o primă evaluare, aceste persoane prezentau o ușoară intoxicație cu fum. 

Referitor la apartament, acesta a fost distrus în mare proporție, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Totodată, au ars elementele de mobilier și electrocasnicele.


289366306_4897338607060895_8540748759992989850_n.jpg

Foto Info Trafic jud. Cluj: O mama, bunica și doi copiii blocați în apartament până la venirea pompierilor

Comentarii Facebook