Vineri 3 Februarie

Incendiul la apartamentul din Cluj-Napoca, provocat chiar de PROPRIETAR. Polițiștii, nevoiți să-l imobilizeze pe bărbat


Pompierii clujeni au intervenit în această dimineață la un incendiu violent, care a izbucnit pe strada Grigore Moisil din Cluj-Napoca. Până la această oră, șase persoane au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Proprietarul apartamentului ar fi provocat incendiu, potrivit IPJ Cluj. 

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 08.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, pentru a interveni pe strada Grigore Moisil din municipiul Cluj-Napoca, întrucât o persoană de sex masculin manifestă un comportament agresiv și aruncă cu pietre pe stradă. În baza sesizării, un echipaj de ordine publică a fost direcționat la fața locului pentru a lua măsurile necesare. Polițiștii au observat că este vorba de un bărbat recalcitrant, aflat în grădina blocului și care nu dorea să coopereze. Având în vedere aceste aspecte, pentru a lua măsurile legale, polițiștii au fost nevoiți să-l imobilizeze, bărbatul fiind ulterior încătușat”, anunță IPJ Cluj.  

În tot acest timp, a fost solicitat sprijinul patrulelor din apropiere pentru a li se acorda sprijin în cadrul intervenției. Polițiștii au observat degajări de fum care proveneau din apartamentul bărbatului, situat la parter, fapt pentru care au pătruns imediat în interiorul acestuia pentru a se asigura că nu există persoane aflate în pericol. De asemenea, polițiștii au evacuat 2 persoane aflate într-un apartament de la etajul 1, respectiv un adult și un minor.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, jandarmi și echipaje din cadrul ISU, fiind luate măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagrația și acordarea primului ajutor persoanelor. Până în acest moment au fost transportate 6 persoane la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate”, precizează IPJ. 

În cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

289366306_4897338607060895_8540748759992989850_n.jpg

Foto Info Trafic jud. Cluj: O mama, bunica și doi copiii blocați în apartament până la venirea pompierilor

Comentarii Facebook